mandag 14. februar 2011

Kosehelg

Har hatt ei kjempeflott helg med besøk av Gry. Hennes kjære har vært i Karasjok og spilt brannmannfotball, så da har hun vært hos meg :)
Fredag var daffedag med film og masse snop...
Lørdag var vi på nyåpninga av Huset, Longyearbyens eneste "nattklubb", og det var kjempe morsomt!
Søndag var vi, til vår store glede, ikke spesielt redusert etter nattens begivenheter, så da ble det scootertur til Grøndalen, som ligger rett ved den eneste russer-byen som fortsatt er bebodd her. Vi hadde egentlig tenkt oss helt fram til Barentsburg, som byen heter, men det begynte å bli mørkt, så vi snudde. Hadde vi kommet oss av gårde da vi egentlig hadde tenkt, hadde vi vel rukket helt frem, men vi måtte en "snartur" ut i Bjørndalen like ved Longyearbyen først for å se etter isbjørn. Dessverre var han dratt da vi kom.

I det siste har det vært mye bjørn rundt Longyearbyen. Det begynte på lørdags formiddag med en rakker som holdt på ved hundegården, og fortsatte i går med 2 bjørner i Bjørndalen, og en på Hiorthhamn. Jeg fikk selvsagt ikke sett noen av dem :( Skuffa! Men de var så langt unna, så da måtte jeg ha hatt kikkert, og min kikkert er på Sydpolen!

Tom har foresten forlatt Bharati nå. Båten gikk derfra, med kurs for Maitri (en annen indisk stasjon der nede) på.. hmm.. lørdag hvis jeg ikke tar helt feil ;) De er i alle fall underveis nå. De er vel fremme der i løpet av uka, å skal være der noen dager før de begynner på seilaset over sørishavet igjen.

Her er noen bilder fra scooterturen i går:

Og et bilde av Tom:Søteste pingvinen - og Tom da <3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar